Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Binnenzonwering

Binnenzonwering in Rotterdam?

Op maat en uitermate geschikt voor uw specifieke situatie? Horden binnenzonwering in Rotterdam natuurlijk!
Elke mogelijkheid heeft voordelen voor specifieke ruimtes en lichtinval.

Horizontale jaloezieën als binnenzonwering

Horizontale jaloezieën kunnen door de stand van de horizontale lamellen zo worden ingesteld dat er inkijk is. Het licht kan via de lamellen en het plafond verder in de ruimte wordt geprojecteerd. Hierdoor hoeft er minder met kunstlicht te worden gewerkt.

Vouwgordijnen als binnenzonwering

Binnenzonwering in RotterdamMet vouwgordijnen creëert u een chique uitstraling. Wij leveren een brede en exclusieve collectie in vele kleuren en dessins. De baleinen en onderlat zijn makkelijk te verwijderen. Dit vereenvoudigt de reiniging van het vouwgordijn. De vouwgordijnen hebben een eenvoudige doch “fraaie” bediening.

Plissé en duette

Plissé en duette is duidelijk een trend van de laatste jaren. De toepassingsmogelijkheden zijn bijna onbeperkt door de grote variatie in modellen en stoffen. Ze zijn geschikt voor alle typen ramen, zoals bijvoorbeeld:

  • Schuine ramen
  • Serres
  • Dakramen

De topdown/ bottom up versie is de meest bekende daarvan. Met deze uitvoering kun je uitstekend je privacy en lichtinval zelf regelen. Ideaal voor in badkamers, slaapkamers of voor ramen aan de straatzijde.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen. Denkt u hierbij aan textiel, aluminium en speciaal ontwikkelde PVC. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van verticale jaloezieën. Een uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy. Er is ruime keuze in de lamelbreedtes, kleuren en bedieningen.

Rolgordijnen

Binnenzonwering op maatRolgordijnen zijn zowel klassiek en modern. In de collectie is altijd iets te vinden dat past bij uw interieur. In alle ruimtes vinden ze een plekje. Verduisterende stoffen in actuele uni-kleuren en dessins maken rolgordijnen uitermate geschikt voor woon- en slaapkamers. Het rolgordijn is nog decoratiever te maken, met bijvoorbeeld een schulprand of een roede.

Multishade

Multishade is een nieuw en uniek product met 2 lagen stof, bestaande uit transparantie en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten kunt u uw eigen lichtinval bepalen. De multishade is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma. Variatie is dus geen probleem!

Houten lamellen en shutters

Onze houten lamellen zijn vervaardigd uit de beste houtsoorten en kunnen gecombineerd worden met verschillende kleuren ladderkoord of ladderband. Ook is het mogelijk om geweven houten rolgordijnen en vouwgordijnen te combineren met uw interieur.

  • Houten lamellen zijn uitermate goed geschikt voor een sfeervolle bijdrage aan uw woonkamer, slaapkamer of badkamer.
  • Door de stijlvolle luiken gedeeltelijk te openen, of te sluiten kunt u het licht van de zon op elke manier in uw interieur laten binnenvallen.
  • Zo bepaalt u telkens uw eigen, warme sfeer in huis.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een binnenzonwering in Rotterdam? Naast Rotterdam leveren en plaatsen wij ook binnenzonweringen in Barendrecht, Dordrecht en Capelle aan den IJssel?