Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Buitenzonwering

Buitenzonwering

Wij leveren diversen soorten buitenzonwering. Terraszonwering is bij uitstek geschikt toepasbaar boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid.

Terrasoverkapping

buitenzonweringMet terrasoverkappingen haalt u een uniek product in huis. Deze op maat gemaakte constructie is in een vaste vorm leverbaar, maar ook een demontabele versie behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier heeft u geen bouwvergunning nodig om extra ruimte te creëren. Bekijk de mogelijkheden snel!

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn eenvoudige, maar zeer effectieve zonweringen. Deze zijn populair en worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Verschillende modellen van de kap en voorlijst zorgen ervoor dat er altijd een juiste keuze kan worden gemaakt. De uitvalarmen zijn wind- of zelfs stormbestendig. Dat maakt het uitvalscherm een prima zonwering op grotere hoogte.

Verandazonwering

Voor wie een serre of veranda heeft, is verandazonwering eigenlijk onmisbaar.

  • Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het glazen of plexiglazen dak geleid. Hierdoor worden hinderlijk zonlicht en warmte buiten gehouden;
  • In de serre kan daardoor altijd een aangename temperatuur worden gerealiseerd, zowel ’s zomers als ’s winters;
  • De screen, ook wel vlakhangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit

Standaard markiezen

Standaard markiezen zijn er in vele modellen. Er is keuze uit verschillende doorloophoogte mogelijkheden en bedieningsvormen. De markies is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een authentieke zonwering.

Parasols

Parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar een parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasol verlichting aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond. Met luifelsystemen heeft u een unieke vorm van zonwering. Deze zijn mogelijk in vaste of beweegbare vormen.

Contact of een offerte aanvragen?

Laat u verbazen over de mogelijkheden! Horden Zonwering is gevestigd in Rotterdam en wij zijn landelijk actief o.a. in de plaatsen Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Amsterdam, Dordrecht, Delft, Spijkenisse, Zoetermeer e.d.