Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Deurhorren

Net als onze op maat gemaakte raamhorren bieden de deurhorren van Horden Zonwering perfecte bescherming om insecten door het hele zomerseizoen buiten de deur te houden.

Collectie deurhorren

U kunt kiezen uit diverse deurhor systemen die toepasbaar zijn in diverse deurmaten en schuifpuien. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de vertrouwde vaste hordeur, maar ook voor een deurhor systeem dat niet automatisch terug komt maar blijft staan op de gewenste openingspositie.

Plissé hordeur

Plisse hordeur

De plisse hordeur of ook wel plissedeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: de plisse hordeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is deze hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

plisse hordeur xl

Plisse hordeur XL

Door de grotere breedte is de plisse hordeur XL zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen. In geval van dubbele tuindeuren blijft een dubbele plisse hordeur de gebruiksvriendelijkste oplossing gezien het bedieningsgemak. De belangrijkste uitbreiding is het tussenprofiel, dat er voor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

dubbele plissé hordeur

Dubbele plisse hordeur

Ook bij de dubbele plisse hordeur is dat het geval. Zelfs voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt de typisch Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

basic roldeur

Basic roldeur

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen). Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 38 mm valt de rolhordeur Basic nauwelijks op in uw huis. De Basic rolhordeur wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

rondo roldeur

Rondo roldeur

De rolhordeur Rondo is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk interieur en geven het geheel een exclusieve uitstraling. Het systeem is tot het kleinste detail uitgewerkt. De rolhordeur Rondo is alleen leverbaar met een magneet sluiting en is hierdoor enkel ‘op-de-dag’ te monteren.

rondo roldeur

Dubbele basic hordeur

De dubbele Basic hordeur is bij uitstek geschikt voor bredere deuropeningen, zoals schuifpuien, tuindeuren en serres. Dankzij een inventieve constructie blijft tijdens het bedienen telkens een deel staan, waardoor het andere deel van de deur gebruikt kan worden als doorloop. Bedieningsgemak is van groot belang. Een hordeur als deze zal immers tijdens het seizoen veelvuldig worden bediend. De dubbele Basic hordeur heeft een maximale breedte van 260 cm en is geschikt voor elk type kozijn.

schuifhordeur

Schuifhordeur

De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven.

vaste hordeur

Vaste hordeur

Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen verleden tijd. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren.