Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Doek vervangen van zonwering

Ook voor het vervangen van het doek van uw zonwering kunt u bij Horden Zonwering terecht.

Wanneer uw zonwering al enkele jaren oud is, kan het doek gaan scheuren. Ook kan het doek beschadigen door vallende takken of andere oorzaken van buitenaf. Een kleine beschadiging kan door invloed van weer en wind ook snel gaan uitscheuren, dus ook dan is het zaak om hier een specialist naar te laten kijken. Ook is het van belang om in de gaten te houden dat de naden van uw zonweringdoek door normaal gebruik kunnen slijten. Wanneer de naden zijn versleten is het ook tijd om uw zonweringsdoek te laten vervangen.

Horden Zonwering kan het doek ter plekke bij u vervangen zodat u weer lange tijd kunt genieten van uw zonwering. Het vervangen van het doek is mogelijk bij vrijwel alle zonwering systemen zoals bijvoorbeeld uitvalzonneschermen of knikarmschermen. Onze vakman heeft jarenlange ervaring met alle soorten zonweringen en zal u graag adviseren.

Uiteraard is het mogelijk om bij vervanging direct te kiezen voor een betere kwaliteit doek, of een andere kleur. Er is een ruime keuze aan materialen en kleuren. Ook kan dit een goed moment zijn om de gehele zonwering te vervangen door een ander systeem. Wij verstrekken u graag advies en vertellen u over de mogelijkheden. Op deze website staan ook al een groot aantal soorten zonwering die uw huidige systeem kunnen vervangen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken, wij helpen u graag verder!