Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling. De lamellen zijn van aluminium en verkrijgbaar in de breedtes 16, 25, 35 en 50 mm. De jaloezie wordt compleet geleverd met montagemateriaal. De bovenbak, londerlat, ladderkoord, bedieningskoord en kunststof onderdelen worden geleverd in een bijpassende kleur. U heeft de keuze uit een brede en exclusieve collectie in vele kleuren en dessins. Wij verkopen tevens houten jaloezieën.

Perfecte zonwering

Horizontale jaloezieënJaloezieën worden doorgaans als praktisch en functioneel gezien. Echter, is een jaloezie ook een prima sfeermaker. De aluminium jaloezieën van Horden Zonwering hebben veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Laat u verrassen door ons diverse assortiment.

Jaloezieën op maat

U kunt bij ons jaloezieën op maat bestellen, welke wij professioneel voor u monteren. Het eventueel inkorten en smaller maken van deze jaloezieën is dan niet meer nodig. Wilt u één of meerdere jaloezieën op maat? Neem dan contact op met Horden Zonwering. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en leveren in heel Nederland.

Bedieningssystemen

Voor alle soorten van zonwering hanteren wij verschillende bedieningssystemen. De horizontale jaloezieën worden standaard geleverd met de volgende materialen:

  • Montagebeugels
  • Ladder- en trekkoord in dezelfde kleur als de jaloezieën
  • Ladderband
  • Een andere optie zijn uiteraard ook elektrisch bedienbare jaloezieën

2 jaar garantie

Alle door ons geleverde jaloezieën hebben met normaal gebruik een garantie van 2 jaar. Ook is het mogelijk een jaloezie te bestellen met twee of zelfs meerdere kleuren. Uiteraard geheel naar uw wensen. Vraag een offerte aan bij Horden Zonwering in Rotterdam. Wij helpen u graag verder met advies op maat. De beste oplossing, daar gaat het om!