Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Horren voor ramen en deuren

De rolhorsystemen van Unilux zijn de meest comfortabele vorm van insectenwering. Dit solide systeem is toepasbaar voor ramen en deuren. De aluminium profielen zijn in diversen standaardkleuren leverbaar. Tegen een geringe meerprijs kan men ook kiezen voor een zelf gekozen RAL-kleur.

Geleidingssysteem

Het geleidingssysteem met glijblokken zorgt ervoor dat de hor altijd probleemloos recht wordt geopend en gesloten. Loopt men per ongeluk tegen het gaas, dan is éénmaal openen en sluiten voldoende om de hor weer strak te krijgen. Met de los bijgeleverde stickers wordt het gaas beter zichtbaar.

Ventileren

horsystemenEen strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas, zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plissé hordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in uw huis. En een uniforme uitstraling naar buiten.

Onze horsystemen

Elk systeem heeft zijn eigen uitstraling en functie. Wilt u iets bijzonders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor levering en montage van de onderstaande horsystemen:

  • Rolhorren
  • Raamhorren
  • Inklemhorren
  • Voorzethorren
  • Plissé horren

De beste oplossing

Wilt u meer informatie of advies over welke oplossing het beste zou zijn? Wij adviseren u graag! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en professioneel geschoold. Wij kunnen perfect inschatten welke oplossing de beste is en voldoet aan uw wensen.

Horren op maat? Vraag een offerte aan!

Wilt u een raamhor of deurhor op maat? Informeer vrijblijvend naar de kosten van een hordeur of rolhol. Geef voor de volledigheid de maten van het raam of de deur door. En ook graag het soort hor waarin u geïnteresseerd bent. Indien er informatie ontbreekt voor een goede offerte, nemen wij na uw aanvraag contact met u op.