Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën functioneren prima als binnenzonwering. Deze hebben de functie van horizontale jaloezieën en zorgen voor een perfecte lichtregeling. Houten jaloezieën onderscheiden zich door hun rustige en warme uitstraling. Met geweven hout wordt de functionaliteit van een vouw- of rolgordijn gecombineerd met de natuurlijke en warme sferen van geweven hout.

Unieke sfeer en eigen stijl

Het voordeel van houten jaloezieën is dat u een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van uw huis. U kunt namelijk op simpele wijze spelen met het zonlicht en de schaduw. Ook trekken deze jaloezieën niet krom, omdat ze van hoge kwaliteit hout zijn gemaakt. Bij Horden Zonwering kunt u kiezen uit verschillende breedten en kleuren, zoals warm en fris of meer zakelijk voor bijvoorbeeld op kantoor. U kunt een thema selecteren zoals landelijk, modern of klassiek. Neem contact op met Horden Zonwering voor meer informatie.

Oog voor detail

Onze vakspecialisten werken met oog voor detail. Daarom niet perse standaard modellen bij ons, maar kwaliteit op maat. U kunt onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Jaloezieën met lakafwerking, ook geschikt voor in de badkamer.
  • Een trapeziumvormige onderlat.
  • Een ladderkoord, dit zijn de koordjes voor- en achter de lamellen.
  • Wij maken gebruik van een kwalitatief hoge houtsoort.

Vraag een offerte aan!

Voor houten jaloezieën, maar ook voor vouwgordijnen en rolgordijn zijn wij u prima van dienst. Horden Zonwering staat voor kwaliteit en service, voor zowel particulieren als bedrijven. Professionele binnen- en buitenzonwering met onderhouds- en reparatiemogelijkheden. Kies voor Horden Zonwering Rotterdam, dan kiest u voor kwaliteit!