Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Luifels

Luifelsystemen

Bij Horden Zonwering is het mogelijk verschillende luifelsystemen te laten plaatsen. Omdat hierin vele mogelijkheden zijn is een persoonlijke aanpak de juiste weg. Vraag daarom een offerte aan en neem contact op. De medewerkers van Horden Zonwering zijn gespecialiseerd in luifels, de materiaalkeuze en de montage. Laat u daarom vrijblijvend adviseren.

De indruk van een gebouw

De vormgeving van een luifel draagt ook bij aan de indruk die het gehele gebouw geeft. Horden Zonwering plaatst luifels voor zowel particuliere huizen als bedrijfsgebouwen. Onderschat de impact van een luifel niet. Een luifel kan zo worden vormgegeven dat deze karakteristiek is en de entree indrukwekkend maakt.

Modern luifelsysteem

Kiest u voor een modern luifelsysteem, dan beschermt deze de entree of gevel tegen weer en wind. Het past zich harmonisch aan naar de architectuur van het gebouw, een luifel voegt echt waarde toe. Daarnaast geeft het stijl en biedt de entree of gevel extra sfeer. Uzelf, medewerkers of gasten krijgen een prima indruk!

Materiaalkeuze

Bij de selectie van een luifelsysteem zijn er verschillende opties qua materiaalkeuze. Denk aan elegante, hoogwaardige en rvs onderhoudsvrije materialen. Weerbestendige materialen en glasranden die mooi gepolijst zijn, met geheel precieze openingen in het glas. Gelaagd veiligheidsglas behoort ook tot de mogelijkheden bij Horden Zonwering.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een luifelsysteem van Horden Zonwering? Zowel bedrijven als particulieren maken graag gebruik van onze diensten. Het plaatsen en monteren is voor ons geen enkel probleem. Maar bovenal kunnen wij u voorzien van uitstekend advies. Voor een impressie zijn hier een aantal voorbeelden te zien, die wij de afgelopen tijd hebben geplaatst.