Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Markies zonwering

Markiezen

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon op een klassieke gevel, kan een markies ook op een moderne gevel voor een verrassend effect zorgen. Heeft u interesse in de markiezen van Horden Zonwering, wilt u graag persoonlijk advies? Neem contact op met ons. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en actief in de gehele regio.

Hardhouten en aluminium markiezen

Markiezen zijn leverbaar in hardhouten uitvoering of desgewenst in een aluminium uitvoering. Voor beide geldt een lange levensduur. Het is mogelijk om af te wijken van de standaard houtkleuren, ook kunt u de markies laten afbiezen in een kleur die perfect aansluit bij het doek en houtwerk. Maak uw wensen en voorkeuren kenbaar, wij kunnen u ook prima adviseren.

Elektrische bediening

Als u niet naar buiten wilt om de markiezen te bedienen, als u zware markiezen heeft of als u meerdere markiezen tegelijk wilt bedienen. Dan kunt u overwegen gebruik te maken van de bekende elektrische motoren van Somfy. Dit biedt gebruiksgemak, en bovendien zijn deze motoren van uitstekende kwaliteit. Gebruik voor maximaal comfort wel een radiografische besturing van Somfy RTS motoren, door middel van een handzender.

Diverse modellen

Er zijn verschillende modellen van markiezen, te weten: het Standaard model, het Klapmodel en het Pet model. Laat ons u goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden, zodat u uw markiezen kunt afstemmen naar uw eigen wensen en woonsituatie. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van een perfecte zonwering.