Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Multishade

Multishades

De multishade is een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuis hoort. Een multishade bestaat uit 2 lagen stof van transparante en niet transparante banen. Overdag heeft u vrij zicht naar buiten en ’s avonds wordt juist de inkijk van buiten naar binnen belemmerd. Wilt u meer weten over de toepassing van multishades? Neem contact op met Horden Zonwering in Rotterdam.

Een multishade is een stijlvolle en functionele oplossing

MultishadesMet een multishade wordt de lichtaanvoer getemperd, wat het een prima oplossing maakt om te werken met lichtinval. Bovendien kunt u naar eigen smaak variëren met kleur en stof, desgewenst krijgt u een multishade welke mooi opgaat in het interieur. Het biedt een stijlvolle en functionele oplossing om de zon te weren. Door transparante en niet transparante banen te laten overlappen bepaalt u zelf de lichtinval. Bij Horden Zonwering verkopen wij multishades in diverse baanbreedtes, stoffen en kleuren.

Kettingbediening

Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten, kunt u helemaal uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open en op elke hoogte van het raam. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Het werkt optimaal om te voorzien in uw privacy en zonweringswensen. U kunt bij ons kiezen uit veel kleuren en structuren, ook wat betreft de bovenbak en de onderlat. Zo kan de kleur afgestemd worden op de stofkeuze en/of op het schilderwerk.

Vraag een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Horden Zonwering in Rotterdam. Na het kenbaar maken van uw wensen en praktische gegevens kunnen wij een passende offerte opstellen.