Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Onderhoud zonwering

Zonwering reparatie en onderhoud

reparatievisserZonwering reparatie | Heeft u al een mooie zonnewering maar is er iets kapot gegaan? Dan komt Horden Zonwering graag bij u langs voor een reparatie. Een reparatie van uw zonwering scheelt u een hoop ergernis en kan u tevens op de lange duur kosten besparen. Wacht niet langer met het repareren van uw zonwering. Vaak zijn de mankementen prima op te lossen voor een prijs waar u lang geen nieuwe zonwering voor heeft.

Waarom kiezen voor Horden bij zonwering reparatie?

De reden waarom u kiest voor Horden Zonwering is wellicht omdat u een mooi zonnescherm bij ons gekocht heeft. Bent u nog geen klant van ons? Geen probleem. Horden Zonwering plaatst en monteert al jaren zonwering op alle mogelijke locaties in stad en regio Rotterdam. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij bijna elk merk en formaat zonwering kunnen repareren.

Onderhoud: Voorkomen is beter dan genezen

spinhoogwerkerWilt u zeker weten dat uw zonwering zo lang mogelijk meegaat? Dan is het raadzaam om regelmatig uw zonwering na te laten kijken. Hiermee voorkomt u defecten, loopt uw ophaalsysteem altijd gesmeerd en sporen we eventuele aankomende euvels in een vroeg stadium op. Een bijkomend voordeel is dat uw zonwering altijd zijn frisse uitstraling behoudt en er zo lang mogelijk ‘als nieuw’ uit blijft zien. Bent u geïnteresseerd in ons onderhoudsprogramma? Neem dan eens contact met ons op.

Meld uw zonwering reparatie bij ons aan

Wilt u een reparatie door ons laten uitvoeren? Neem dan even contact met ons op. We horen graag wat het probleem is en maken graag met u een afspraak om het op te lossen.