Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Parasols

Parasols zijn in de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Daarnaast geeft een parasol ook beschutting tegen een zomerse bui. En zodra het gaat schemeren, kunt u de parasolverlichting of -verwarming aanzetten. U geniet van een lange zomerse avond, terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek.

Zonneparasol als bescherming

parasolsEen zonneparasol biedt in eerste instantie bescherming tegen het felle licht en de warmte van de zon. Minstens zo belangrijk; de doeken beschermen u ook tegen de (schadelijke) straling van de zon. Onze parasoldoeken hebben namelijk een UPF waarde van 50+, waardoor ze 100% van de schadelijke UV-straling filteren.

Parasolverlichting

‘s Avonds laat een parasol zich van zijn mooiste kant zien. Wanneer de schemering valt en de parasolverlichting of de parasolverwarming is ingeschakeld, staat een lange zomeravond op het punt van beginnen. Omdat het parasoldoek is voorzien van een waterafstotende coating, zorgt een parasol er tevens voor dat u droog blijft tijdens een zomerse bui. Niet het weer, maar ú bepaalt hoe lang uw avond duurt.

Onderhoud of reparatie van uw parasol

Is het doek van uw parasol gescheurd of is er een defect in het systeem? Neem contact op met Horden Zonwering in Rotterdam. Wij hebben veel ervaring in het repareren van buitenzonwering en komen graag bij u langs. Ook als u geen klant bent van ons, komen wij langs om de parasol te repareren. Onze medewerkers zijn echte specialisten wat betreft binnen- en buitenzonwering. Voorkomen is beter dan genezen, voor periodiek onderhoud van uw zonwering bent u bij Horden Zonwering aan het juiste adres.