Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Rolgordijn

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een hele populaire manier van verduisteren. Veel mensen vinden echter wel dat rolgordijnen minder mooi zijn, of niet in hun interieur passen. Dat hoeft gelukkig al lang niet meer zo te zijn! Rolgordijnen zijn tegenwoordig in allerlei kleuren, dessins en verschijningsvormen te krijgen. Van ultramodern design, tot klassiek. In onze grote collectie is er altijd iets voor uw interieur te vinden; ze zijn in bijna alle ruimtes toe te passen. Het rolgordijn is nog decoratiever te maken met een schulprand en diverse accessoires zoals roedes, ringen en decoratieve schulpranden.

Rolgordijnen voor slaapkamers

Een goed verduisterde slaapkamer is voor veel mensen een genot. Verduisterende stoffen in veel verschillende kleuren en dessins maken rolgordijnen ook  uitermate geschikt voor slaapkamers. Met geweven hout wordt de functionaliteit van een vouw- of rolgordijn gecombineerd met de natuurlijke en warme sferen van geweven hout. Kortom, u bedenkt welke sfeer uw gordijnen uit moeten stralen op de slaapkamer, en wij hebben er hoogstwaarschijnlijk een passend model bij. Mocht u dit wensen, dan komen wij de rolgordijnen ook graag bij u monteren.

Rolgordijnen op dakraam

Heeft u een schuin dak met een dakraam? Ook hier zijn prima oplossingen voor. Een rolgordijn voor een dakraam blijft via rails dicht tegen het raam hangen in plaats van recht naar beneden. Op deze manier verduisteren ze prima en nemen ze bijna geen ruimte in.

Voorbeelden van rolgordijnen

Bekijk hier onder een aantal voorbeelden van door ons geleverde rolgordijnen. U ziet het: Elk dessin en elke stof heeft weer een totaal andere uitstraling. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op. Ook als u bijzondere wensen heeft die maatwerk vergen. Onze ervaren monteurs hebben altijd wel een oplossing.