Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Rolluiken

Rolluiken

Bent u opzoek naar een rolluik om uw huis te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf?
Bescherming tegen de weersinvloeden van herfst en winter?
Horden Zonwering levert en monteert diverse soorten rolluiken. Ons standaard rolluik is het type HK842 van het merk Heroal. Heroal rolluiken combineren functionaliteit met een prachtig uiterlijk, voor een verfijnd wooncomfort. Rolluiken beschermen uw huis tegen kou, warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering.
Tevens helpen rolluiken ook energie besparen in de winter, dit kan zelfs jaarlijks 10% schelen op stookkosten!
Ze hebben een isolerende functie waarmee ze warmte binnen houden en de kou buiten.
Multifunctioneel dus en met een lange levensduur. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen.

Mini rolluiken

mini-eHet mini-rolluik Heroal Mini-E is volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en biedt u de garantie op een lange levensduur. De Mini-E is verkrijgbaar tot een maximale oppervlakte van 8 m2. De Mini-E wordt standaard geleverd met afgeschuinde kap, maar is ook verkrijgbaar in ronde en vierkante variant. Als u op zoek bent naar een mini-rolluik met een nog betere inbraakvertragende werking dan is de Mini-Safe iets voor u. Het zwaardere pantser en de speciale ‘safe’-geleiders bieden een nog betere bescherming tegen vandalisme en houden ongenode gasten buiten. De mini-Safe is verkrijgbaar tot een maximale oppervlakte van 10 vierkante meter.

Automatische rolluiken

h55Het H55 rolluik is door de stevige grote lamellen uitermate geschikt voor grote raampartijen en garagedeuren. De behuizing wordt gekenmerkt door een strakke vormgeving. H55 rolluiken kunnen in verschillende typen bedieningsvormen worden uitgevoerd. Zoals met een RTS motor en afstandbediening of RTS sleutelhanger.

Vintage afwerking van rolluiken

vintagerolluik2Vintage afwerking is een stijlvolle afwerking van uw rolluik. Vintage afwerking wordt vooral toegepast bij monumentale panden. De vintage is in verschillende modellen leverbaar en uiteraard ook in verschillende kleuren. De vintage is handgemaakt en dus op iedere maat leverbaar. Deze vorm van afwerking rekent af met het (voor sommige huizen) te strakke uiterlijk van de cassettes waarin de rolluiken worden opgerold. Nu kunt u dus de algehele stijl of uitstraling van uw huis behouden én kiezen voor veiligheid en comfort!

Interesse in rolluiken?

Wilt u meer informatie over onze rolluiken? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en de voordelen van het plaatsen van rolluiken. Neem contact met ons.