Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Screens

Zonwering door middel van (elektrische) screens

ScreensPrettig gefilterd licht op zonovergoten dagen. Duurzaam glasvezeldoek dat stabiel en strak over de ramen valt. Dat alles in een krachtige en zeer windvaste constructie. Screens zijn efficiënte vlakhangende zonweringen voor woningen en kantoren. Er is ook de mogelijkheid voor een elektrische screen te kiezen.

Optimale zonwering

Screens zorgen voor optimale zonwering. Op warme dagen houdt u uw woning koel. Tevens kunt u naar buiten blijven kijken, maar voorbijgangers kunnen van buiten niet naar binnen kijken. Ze zijn dus ideaal als u waarde hecht aan uw privacy. Bent u van huis en valt er plots een flinke bui, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw zonwering in elkaar zakt. Doordat zonnescreens vlak zijn, vangt het geen regen op en wordt het doek snel droog. Ze worden bevestigd aan de buitenkant van uw woning, zodat de zonnestralen al worden tegengehouden voordat ze uw raam bereiken. Uw glas zal hierdoor niet opwarmen en de binnentemperatuur zal hierdoor koel blijven.

Diverse uitvoeringen

Diverse uitvoeringen en modellen zorgen ervoor dat ze nagenoeg altijd goed passen op uw kozijnen of raampartijen. Speciaal voor grotere raampartijen en screens die op een grotere hoogte hangen zijn en ook rits zonnescreens beschikbaar. Dit systeem zorgt ervoor dat het doek altijd strak en naadloos door middel van een ritssluiting door het systeem loopt. Bijkomend voordeel is dat deze tegelijkertijd ook als hor kan fungeren en vuilafstotend is. En zo is het ook mogelijk voor de elektrische screen te gaan, deze is elektrisch bestuurbaar.

Hoge kwaliteit

Door de ijzersterke profielen en het sterke vlakke glasvezeldoek bent u verzekerd van hoge kwaliteit aan zonwering. Via gemakkelijke elektrische bediening van uw screen kunt u op elk gewenst moment uw woning of bedrijf tegen de zon beschermen.

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woning betreft zonwering door middel van screens? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u over de mogelijkheden en denken graag met u mee!