Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping op maat, kunt u tijdens alle seizoenen toch optimaal genieten van uw terras! De overkapping is sterk, veilig en tevens isolerend. In de winter staan uw tuinmeubelen droog en in de zomer geniet u bovendien van een aangename schaduw. Met een terrasoverkapping van Horden Zonwering worden gemak en comfort het hele jaar gegarandeerd.

Geheel op maat

De op maat gemaakte overkapping is naar iedere wens te realiseren. Op deze manier creëert u tevens gemakkelijk extra ruimte. De overkapping is zowel in vaste vorm als in demontabele versie leverbaar en zo kunt u dus de overkapping op elk gewenst moment plaatsen. Doordat de overkapping bestaat uit een aluminium frame gecombineerd met hoogwaardig zeilstof is hij bovendien uitstekend bestand tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Of het nu regent of hagelt, u zit daardoor altijd veilig en droog. Zo kunnen u en uw meubels vervolgens het hele jaar comfortabel genieten van de buitenlucht!

Geen bouwvergunning nodig

De terrasoverkapping is daarnaast verkrijgbaar in alle kleuren. Er is voor ieder dus wat wils. Tevens zijn alle hoogte- en dieptematen mogelijk. Zo bent u dus verzekerd van een uniek product. Doordat de overkapping geheel demontabel is, heeft u bovendien géén bouwvergunning nodig. Zo kunt u dus snel en gemakkelijk extra ruimte creëren.

Vrijblijvend contact opnemen

Enthousiast geworden? Horden Zonwering informeert u graag! Wij zijn uw vertrouwde leverancier die u door jarenlange ervaring naar wens kan adviseren over de juiste keuze voor een overkapping. U kunt bovendien altijd terecht bij ons voor vragen. Ook bieden wij daarnaast volledige service als het gaat om vervangen van onderdelen.

Neem daarom gerust contact met ons op! Wij kijken er namelijk naar uit om u te helpen!