Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Terraszonwering

Terraszonwering

Terraszonwering is onmisbaar op ieder terras. Naast de hoofdfunctie, schaduw bieden op zonnige dagen, is terraszonwering vaak ook bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw tuin of binnenplaats.

De knikarmschermen van Horden Zonwering bieden diverse voordelen zoals:

  • Geen parasol meer nodig, u behoudt de ruimte van uw terras
  • Behoud van schaduw door het instellen van de uitval
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Hoogwaardig, vuil- en waterafstotend doek met behoud van kleur
  • Diverse kleuren doek beschikbaar
  • Diverse RAL kleuren beschikbaar voor de cassettes

Interesse in een knikarmscherm? Dan kiest u Horden Zonwering!

Zoekt u een terraszonwering die bij uw situatie past? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Wij bekijken samen met u welke zonwering of knikarmscherm bij uw wensen past. Zo vindt u bij Horden Zonwering de terraszonwering die de juiste uitstraling heeft en aan de andere kant u en uw huis van schaduw voorziet tegen de felle zomerzon. Wij bieden diverse zonweringoplossingen van bijvoorbeeld simpele schermen tot luxe zonnewering. Bekijk hieronder de diverse modellen knikarmschermen die wij in het assortiment hebben.
Horden Zonwering biedt de keuze uit verschillende modellen knikarmschermen voor elke sfeer en elke portemonnee.
Ook voor de zakelijke markt bieden wij diverse mogelijkheden voor het leveren en plaatsen van terraszonwering.
Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan.

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem gerust contact met ons op! Wij kijken er naar uit om u te helpen!
Horden Zonwering biedt ook een volledige service als het gaat om het vervangen van onderdelen aan uw zonwering. Daarnaast adviseren wij u graag in het onderhoud van uw zonwering voor een optimale levensduur.

Terrasscherm Axios

Knikarm- terrasscherm AXIOS

De Axios biedt u een prima terraszonwering voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. U geniet van de schaduw buiten en voorkomt vervelende reflecties op tv- en beeldscherm binnen. Het scherm heeft een basic vormgeving en robuuste onderdelen: de Axios heeft zich in de praktijk bewezen. Een no-nonsense terrasscherm met een klassiek halfopen cassettesysteem.

Duurzame materialen

Alle onderdelen van de Axios zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Daarnaast blijft het doek extra lang kleurecht, door een water- en vuilafstotende nabehandeling. De cassette is standaard leverbaar in de kleuren ‘technisch zilver’ en ‘crême wit’ (RAL 9001). Tegen een meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar. De maximale breedte van de Axios is 5500mm met een uitval van 2500 mm en de maximale uitval is 3000mm bij een breedte van 5000 mm.

Terrasscherm Mondego

Knikarm- terrasscherm MONDEGO

Met de Mondego creëert u zalige momenten. Binnen blijft het lekker koel en buiten lonkt de schaduw. De Mondego veraangenaamt het binnen- en buitenleven voor een aantrekkelijke prijs. De onderdelen van het gesloten cassettesysteem van de Mondego zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Ook is de Mondego uitgerust met een vernuftig sluitsysteem. Het systeem sluit perfect en het doek wordt optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Het meest verkochte model

De Mondego is het meest verkochte model uit de mySun-collectie. De cassette is standaard leverbaar in de kleuren ‘technisch zilver’ en ‘crême wit’ (RAL 9001). Tegen een meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar. De maximale breedte van de Mondego is 5500mm met een maximale uitval van 2500mm en de maximale uitval is 3000 mm bij een maximale breedte van 5000 mm.

Terrasscherm Avoca

Knikarm- terrasscherm AVOCA

Dankzij de slanke cassette past de Avoca aan praktisch elke muur of plafond, ook onder een dakgoot. De Avoca zorgt voor extra wooncomfort. Overdag geniet u van schaduw en ’s avonds van een aangename beschutting.

Duurzame materialen

Alle onderdelen van de Avoca zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Doordat de armen zijn voorzien van smeedwerk scharnieren is de Avoca uitstekend bestand tegen weersomstandigheden, zoals plotseling opkomende sterke wind. Door het unieke oploopsysteem sluit deze terraszonwering perfect en uitermate soepel. De cassette is standaard leverbaar in de kleuren ‘technisch zilver’, ‘crême wit’ (RAL 9001) en ‘wit’ (RAL 9010). Tegen een meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar. De maximale breedte van de Avoca is 5500 mm met een maximale uitval van 3000 mm.