Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Woon- of slaapkamer, kantoor of winkelruimte; verticale jaloezieën kunnen werkelijk overal worden toegepast. Decoratie en functionaliteit gaan hand in hand samen en een aantal jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor schuine ramen. Wij verkopen lamellen met verschillende transparanties en perforaties voor alle mogelijke toepassingen. De verticale jaloezieën zijn leverbaar in textiel, kunststof of aluminium met een ruime keuze aan stoffen en materialen.

Binnenzonwering op kantoor of in uw woning

De jaloezie is een veelzijdig product behorend in de categorie binnenzonwering. U kunt zelf eenvoudig de gewenste lichttoetreding regelen. Wanneer nodig biedt een volledig gesloten verticale jaloezie, complete privacy en verduistering. De jaloezieën van Horden Zonwering zijn veerkrachtig en eenvoudig te reinigen. Esthetiek is belangrijk, maar net zo belangrijk is veelzijdig gebruiksgemak. Of het nu in uw woning is of op kantoor. Neem contact op voor meer informatie of advies van onze specialisten.

Decoratief en sfeervol

Inmiddels zijn verticale lamellen niet alleen meer functioneel, maar ook sfeervol en decoratief. Met name voor grote raampartijen en schuifpuien zijn deze geschikt. De lamellen dragen zorg voor een vrij uitzicht zonder inkijk en zijn leverbaar in verschillende breedtes en hoogtes.

Materialen en kleuren

In ons assortiment bieden wij diverse materialen en breedtes van de jaloezieën. Bovendien is er een ruime hoeveelheid aan kleuren. U kunt kiezen uit de materialen stof, kunststof en aluminium. Ook op minder goed bereikbare plekken kunnen wij jaloezieën voor u leveren en monteren. Denk bijvoorbeeld aan schuine ramen, hoekramen, ongelijke hoogten en erkers.

Bedieningsgemak

Qua bedieningsgemak zijn er verschillende mogelijkheden zoals een eenvoudige versie met een éénbedieningsketting, elektrische bediening en verschillende kleuren in een rails. Neem contact op met Horden Zonwering voor de mogelijkheden.