Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Verticale jaloezieën

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven uw interieur een bijzondere uitstraling. ze passen in alle soorten interieurs en nemen weinig ruimte weg in uw vertrek. De geconfectioneerde vouwgordijnen worden geleverd met bovenprofiel, stof, bedieningsmechanisme en bevestigingsmateriaal. Het vouwgordijn is leverbaar in Roman2, voorzien van baleinen aan voor of achterzijde. De gebruikte stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een krimptolerantie, afhankelijk van de hoogte van de stof, van maximaal 3 procent. De klittenbandbevestiging aan het bovenprofiel, in combinatie met eenvoudig verwijderbare baleinen en onderlat, maken reiniging volgens de wasvoorschriften mogelijk.

De voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn zeer makkelijk en flexibel als het gaat om montage. Omdat de bevestiging net wat anders is dan reguliere gordijnen, hebben ze het voordeel dat ze vlak voor het venster gehangen kunnen worden. Ook kunnen ze precies op maat in nissen van uw vetrtek worden gemonteerd, waardoor de vouwgordijnen strak verwerkt kunnen worden in moderne interieurs. Ook in wat meer landelijke interieurs kunnen deze gordijnen een mooie optie zijn. Juist om de ruimte te breken of om een kleuraccent toe te voegen aan uw interieur.

Meer informatie over een vouwgordijn?

Heeft u interesse in een vouwgordijn van Horden Zonwering? Neem dan eens contact met ons op of kom bij ons langs om de verschillende soorten en kleuren gordijnen eens van dichtbij te bekijken.