Horden Zonwering
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personeel
  • Leveren, plaatsen en afwerken
Uitvalzonwering

Zonnescherm zoals een knikarmscherm

Een uitvalzonwering is een prettig en robuust zonnescherm die door de strakke constructie duurzaam, eenvoudig in het gebruik is. En tevens ook nog eens goed betaalbaar is.

Met een uitval zonnescherm creëert u immers eenvoudig en snel schaduw op de plaatsen waar dat gewenst is op zonnige dagen. Het licht komt prettig gefilterd binnen in uw woning wat een rustiger beeld creëert. Tevens houdt het de warmte buiten op zonovergoten dagen.

Zowel beneden voor de woonkamer, als op de verdieping voor uw slaapkamer of badkamer, geeft het uitvalscherm naast bescherming tegen fel licht en hitte ook een stukje rust en privacy. Juist op warme dagen met zomerse kleding kan dat afhankelijk van de ligging van uw woning immers wel zo prettig zijn.

Duurzame zonnescherm en knikarmscherm

Door de robuuste en windvaste constructie, biedt een zonnescherm duurzaamheid, zodat u gedurende lange tijd van uw zonnescherm, zoals een knikarmscherm kunt genieten. De sterke constructie is tevens goed bestand tegen harde wind en kan ook een regenbui goed doorstaan. Dit is ideaal voor wanneer u geen gelegenheid hebt om uw zonnescherm op te draaien.

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk denk daarbij aan glijarmschermen, gecombineerde uitvalschermen met meerdere uitvalarmen om grotere breedtes te kunnen overbruggen. Levering en montage is mogelijk ook op hogere verdiepingen, Horden Zonwering is toegerust voor iedere situatie.

Ook is het mogelijk om uitvalschermen te monteren met doek dat goed zicht biedt naar buiten indien gewenst voor bepaalde ruimtes.

Geavanceerde bediening

Ook zonwering gaat met zijn tijd mee, zo kunnen wij de schermen ook leveren met bediening via de smartphone zodat het ophalen en neerlaten van een knikarmscherm kinderlijk eenvoudig wordt.

Ook is het mogelijk de valschermen te leveren met verwisselbare doek, zodat u kunt variëren in uitstraling en stijl. Zeer geschikt bij zonwering voor bedrijven en winkels!

Interesse in een knikarm zonnescherm? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Graag bezoeken wij uw woning of locatie om vrijblijvend een offerte te doen en advies op maat te geven voor een uitvalscherm voor uw situatie.